International Job Expert

Angajatori

             International Job Expert, lider national in recrutare si plasare de personal, intelege ca resursa umana a oricarei companii, indiferent de domeniul de activitate, constituie principalul factor care genereaza optimizarea activitatii si dezvoltarea companiei. Pornind de la aceasta premisa esentiala, proiectam intregul complex de servicii pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, angajatori si agentii partenere.

             Calitatea si promptitudinea serviciilor noastre este asigurata de un management avand o experienta de peste 14 ani si o echipa de recrutare activa, cu  experienta cuprinsa intre 7 si 12 ani de activitate. Mai mult, abordarea personalizata, cu o   excelenta atentie orientata pe intelegerea nevoilor clientilor nostri, asigura satisfactia si dorinta  acestora de continuare a colaborarii.

             In procesul de recrutare verificam riguros autenticitatea recomandarilor si tuturor datelor importante inscrise in CV-urile candidatilor. De asemenea, acordam o atentie deosebita verificarii nivelului de competenta lingvistica, acesta constituind un factor esential in procesul integrarii si angajarii in strainatate. Totodata, verificam starea generala de sanatate si profilul psiho-social al tuturor candidatilor nostrii care fac obiectul plasarii.