International Job Expert

Despre noi

         Compania  INTERNATIONAL JOB EXPERT  a luat fiinta in anul 2004 ca Agentie de Selectie si Plasare a Fortei de Munca in tara si in strainatate, ca urmare a deciziei unui grup de specialisti in resurse umane de a se implica in scopul elaborarii, promovarii si introducerii pe piata romaneasca a unui pachet complet de servicii profesionale care sa depaseasca barierele birocratice existente la aceea vreme (2004), bariere care obstructionau angajarea fortei de munca din Romania extracomunitara in spatiul Uniunii Europene.

In acelasi an, datorita succesului determinat de semnarea si concretizarea a  numeroase contracte cu angajatori si agentii partenere din spatiul Uniunii Europene, managementul companiei a decis specializarea agentiei exclusiv pe segmentul selectiei si plasarii fortei de munca in strainatate. Decizia s-a dovedit justificata. Desi tanara, compania se anunta ca o agentie de perspectiva. Inca din primii ani aceasta pozitionandu-se definitiv in topul national al agentiilor de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate.

        Din anul 2005, dupa numai un an de activitate, datorita profesionalismului dovedit, compania incepe sa devina partener a numeroase autoritati publice si asociatii profesionale din statele UE in care plaseaza personal.

           In cei 15 ani de activitate, datorita experientei acumulate si datorita politicii de pregatire a personalului propriu prin numeroase training-uri, compania si-a crescut nivelul de competenta, factor care a generat rezultate cantitativ si calitativ superioare. Astfel, agentia si-a sporit considerabil portofoliul de clienti, baza de date si devine "o constanta" a topurilor in domeniul sau de activitate, ajungand sa satisfaca niveluri tot mai inalte de exigenta ale partenerilor si candidatilor prin prisma urmatoarelor criterii obiective de evaluare:

               Onestitate
                                            Competenta
                                                                               
Rezultate
                                                                                                             Experienta
                                                                                                                               

          Avand in vedere istoricul si rezultatele companiei, acum, credem ca ai toate argumentele sa ne alegi ca partenerul tau de incredere, expert in cautarea, identificarea si ocuparea locului de munca mult dorit.
         Echipa INTERNATIONAL JOB EXPERT: SUCCES !!!

                                                                                                                                                                                    TRIMITE CV