International Job Expert

Facilitati

INTERNATIONAL JOB EXPERT, urmarind cresterea nivelului de satisfactie al candidatilor proprii si vizand cresterea permanenta a portofoliului de clienti, continua politica de succes, oferind publicului noi si surprinzatoare facilitati in procesul pregatirii, angajarii si integrarii candidatilor la noul loc de munca si in noul mediu socio-profesional din strainatate.

INTERNATIONAL JOB EXPERT in calitate de partener autorizat al  Casei de Asigurări Medicale Obligatorii KKH din Germania, www.kkh.de,  înlesnim obținerea Cardului de Sănătate Gratuit pt. Asigurarea medicală obligatorie din Germania, persoanelor care dețin un contract de muncă in Germania și au un venit lunar de peste 450 €. Acest serviciu este gratuit pentru dumneavoastră!

Avantajele dumneavoastră la KKH - Protecția potrivită în caz de boală!

Informatii Generale :

Asigurarea de sănătate este obligatorie pentru toți angajații din Germania, contribuția fiind dedusă din salariul brut. Din anul 1996, orice cetățean german  este liber să aleagă între diferitele sisteme ale Asigurărilor de stat. Începînd din anul 2007, această prevedere legală se aplică și cetățenilor români care muncesc legal in Germania.
Fiind una din cele mai mari societăți de asigurare legală de sănătate, KKH protejează peste 1,8 milioane de asigurați, avînd 110 centre de service la nivel național. Ea face parte integrantă din sistemul de asigurări sociale (sănătate, pensie, șomaj) și vă garantează protecția necesară atât dvs. cât și familiei în caz de boală. În situația în care nu este asigurat în România / Germania, soţul/soţia dvs. și pînă  la o anumită vârstă si copiii dvs. sunt acoperiți de această asigurare - cu condiţia ca venitul lor constant individual să nu depăşească 325 € lunar.

KKH este partenerul perfect pentru dumneavoastră, susținîndu-vă financiar în cele mai importante momente ale vieții prin Cardul European de Sănătate EHIC (European Health Insurance Card) oferit gratuit. El este personalizat cu poza Dvs. având valabilitate nelimitată pentru timpul şederii în Germania și trebuie prezentat ori de câte ori vizitaţi un medic de familie, medic stomatolog sau de specialitate.

Cum aplicati online pentru un Card de Sanatate :

Descarcă formularul „Declarația de aderare la KKH”
Completează obligatoriu în pdf pe formular datele necesare
După completare formularul se semnează, scanează și se trimite pe email la office@expertjob.ro

Deasemenea obligatorii sunt următoarel anexe:

          Copie buletin / pașaport
          Poza de tip pașaport digitală
          Copia contractului de muncă sau orice document care dovedește programarea angajării în Germania

Important:
Pentru adresa Dvs. vă rugăm să utilizați adresa domiciliului din Germania sau dacă încă nu există, pe cea al angajatorului           
După verificarea documentelor trimise pe email și validarea acestora de către KKH,  
veți obține în scurt timp Cardul și confirmarea aderării dvs. la KKH prin poștă.
Deasemenea va fi informat angajatorul de către KKH, despre statutul Dvs. avînd din acest moment obligația prin lege de a contribui pentru Dvs. in cadrul sistemului securității  sociale german, fapt prin care Dvs. obtineți absolut toate drepturile sociale (Asigurare medicală, Asigurare de șomaj, Asigurare de îngrijire pe lung termen, Asigurare de pensie) din Germania.